Gyerekzsúr játékok, programok > Gyerekzsúr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyerekzsúr játékok, programok > 10 weboldal. Kategória leírása: Gyerekzsúr játékok, programok, kreatív játékok.

gyerekzsur.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Játékgyűjtemény
http://jatek.gyujtemeny.com/

A jatek.gyujtemeny.com oldalon több száz kategorizált játék közül lehet válogatni, amelyek szinte bármilyen korosztály és helyszín esetén biztos sikert és kikapcsolódást jelentenek. Főként kirándulások, osztályprogramok, közösségfejlesztő tréningek, kis és nagycsoportok tartalmas kikapcsolódásához nyújt segítséget. A játékok egyesével nyomtathatóak is.

Játékgyűjtemény
Szülinapok, gyerekzsúrok, játékok
http://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekorszag/jatekok_zenek_foglalkoztatok/116 ...

Az első két év nekünk élmény, s a fényképezőgépnek, amely kattog, hogy megörökítse a mélységesen tiszta, szép ünnepet az időnek. A három és négy éves gyerekek azonban már élvezik a játékot, a barátokat, az ünnepet, és nagyon várják születés- vagy névnapjuk megünneplését barátaikkal. A játék, a foglalkozás a legfontosabb, ettől függ, hogy mekkora sikere lesz a bulinak. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani olvasóinknak. Kezdjük a 3-4 évesekkel, majd folytatjuk a nagyobbaknak szóló igen kedves, hangulatos játékötletekkel.

Szülinapok, gyerekzsúrok, játékok
Születésnapi gyerekzsúr - játékok
http://kitti-szonja.blog.hu/2010/03/30/szuletesnapi_gyerekzsur_jatekok

Amikor gyerekzsúrt szervezünk 4 éves kortól már készüljünk valamilyen közös játékkal. Már Szonja 3 éves szülinapi zsúrján is volt közös játék a közkedvelt "székfoglaló", amit székek helyett párnákkal játszunk...

Születésnapi gyerekzsúr - játékok
Rendezzünk gyerekzsúrt! - Játékok
http://www.lurkovilag.hu/index.php?c=315&rovat=33&menu=11

Ebben a részben néhány egyszerű, könnyen megvalósítható játékhoz szeretnék ötletet nyújtani. Mindenképpen érdemes a gyerekek életkorát szem előtt tartva megválasztani a programokat , illetve számolni azzal is, hogy nem mindegyik gyermek szeret vetélkedőkben résztvenni.

Rendezzünk gyerekzsúrt! - Játékok
Házibuli tippek
http://www.kismama.hu/kisgyerek/hazibuli_tippek/2564/

A legemlékezetesebb szülinapokon mindig izgalmas, mulatságos közös játékok folytak, mindenki kapott egy-két apró ajándékot, és az ünnepelt szülei is jól érezték magukat. Nem nehéz ilyen zsúrt rendezni, akár kicsi a lakás, akár nagy. Íme egy használható menetrend.

Házibuli tippek
Mit játszunk a szobában?
http://www.kerekerdo.eoldal.hu/cikkek/gyerekzsur-bent/mit-jatszunk-a-szobaba ...

Gyerekzsúr a lakásban - Mit játszunk a szobában? Játék ötletek, tippek: horgásztó a kádban, lufifújó verseny, lufis körjáték, csomagolósdi, titokdoboz...

Mit játszunk a szobában?
Mit játszunk a kertben?
http://www.kerekerdo.eoldal.hu/cikkek/gyerekzsur-kint/mit-jatszunk-a-kertben ...

Gyerekzsúr kint - Mit játszunk a kertben? Itt a kertben rendezett gyerekzsúrhoz találsz ötleteket. Nagy előny, hogy kint a benti játékok is nyugodtan játszhatók. :)

Mit játszunk a kertben?
Nyomozós parti
http://gyermekszoba.blog.hu/2009/04/27/partiszerviz_2_nyomozopalantaknak

A CSI és egyéb helyszínelős, nyomozós sorozaton szocializálódott szülők gyerekei valószínűleg ugyanúgy odavannak a nyomozgatásért, logikázásért, mint a mama és a papa. Ha csemeténk tehát nem rajong a vízért, ámde szívesebben olvas Agatha Cristhie-t, mint Milne-t, kedvenc példaképe pedig Sherlock Holmes, akkor születésnapjára csakis nyomozós partit érdemes rendezni neki. Kezdetnek szerezzünk be néhány olcsó, de azért működő nagyítót. A nagyítókat ízlés szerint dekorálhatjuk szalagocskákkal, valamint szükség lesz néhány zacskóra, amibe majd szépen belepottyanthatjuk...Érdemes nemcsak a meghívót nyomozósra alakítani, de magát a partiprogramot is. Játsszanak csak detektívesdit a gyerekek a buli helyszínén is...

Nyomozós parti
Házikészítésű Twister társasjáték
http://www.kreativ-kezimunka.com/gyerekeknek/tarsas-jatekok/197-hazikeszites ...

Twister - Egy modern ügyességi játék, ami fejleszti az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt. Készítettem két új társasjátékot a családnak. Leírom a játékokat, a megvalósításukat. Az egyik a Twister. A játékot nem láttam, csak hallottam róla, így a megvalósítás is egyedi. A lényege, hogy valamilyen módon kisorsolt végtagot a kisorsolt színű korongra helyezzük. Aki elesik, vagy nem tudja lerakni tenyerét, talpát, az kiesik.

Házikészítésű Twister társasjáték
Farsangi játékok, karnevál otthon
http://www.csaladinet.hu/hirek/gyerekorszag/jatekok_zenek_foglalkoztatok/137 ...

Közeledik a farsangi mulatságok ideje. Még nincs ötleted, hogyan hozd hangulatba a kis karneválozókat? Ezen könnyen segíthetünk néhány vidám játékötlettel.

Farsangi játékok, karnevál otthon
Hirdetések
Oldal leírása
gyerekzsur.wyw.hu: Gyerekzsúr szervezés, játékok, programok, gyerekzsúrra, Szülinapi, névnapi zsúr, születésnapi meghívó, házibuli, gyerekzsúr kellékek, torta, tortarendelés.
Gyűjteményünkben 160 válogatott gyerekzsúr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 160 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 36614