Játékbérlés, játék kölcsönzés, eszközbérlés > Gyerekzsúr - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Játékbérlés, játék kölcsönzés, eszközbérlés > 12 weboldal. Kategória leírása: Bérlés, kölcsönzés, játékbérlés, eszközbérlés.

gyerekzsur.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Álom Vidámpark
http://www.alomvidampark.hu/

Cégünk, az Álom Vidámpark Kft., több mint 10 éve tölt be kiemelkedő szerepet a felfújható és szórakoztató játékok és egyéb rendezvénykellékek bérbeadása terén. Célunk, hogy minden korosztálynak feledhetetlen élményt nyújtsunk. Játékaink széles palettája bármilyen típusú rendezvényét még felejthetetlenebbé varázsolja. Legyen az gyermekzsúr, csapatépítő program, iskolai rendezvény, több ezer fős céges családi nap...

Álom Vidámpark
Ugrálóház
http://www.ugralohaz.hu/

Óriás felfújható játékok, profi és alkalmi rendezvényszervezőknek...avagy, hogyan dobja fel rendezvényét a legkönnyebben!

Ugrálóház
Gulliver élménypark
http://www.gulliverelmenypark.hu/

Légvár, ugráló, óriáscsúszda, körhinta bérlés. Vattacukor, popcorn, édesség, jégkása, akár falunapra, fesztiválra, gyermeknapra, céges partyra, vagy a gyermek születésnapjára.

Gulliver élménypark
Bulihoz, partihoz eszközök és bútorok kölcsönzése
http://www.instrumentparty.hu

Nehéz feladat egy parti, egy vacsora, avagy más nagyobb esemény szervezése: evőeszközök, tányérok, sátor, stb - ezekről mind gondoskodni kell egy nagyobb esemény során. Az Instrumentparty ilyenekben nyújt óriási segítséget, mivel számtalan partihoz nélkülözhetetlen eszközök bérlésére ad lehetőséget, beleértve pl. az evőeszközbérlést, sátor kölcsönzést, illetve a nagy mennyiségű lehetséges bútor bérlést, mely eseményenként különbözőek lehetnek: asztal kölcsönzés, szék kölcsönzése, bútor kölcsönzése, székhuzat bérlése, és még lehetne sorolni, mi mindenre van igény egy party, egy nagy esemény során.

Bulihoz, partihoz eszközök és bútorok kölcsönzése
Játékvilág
http://www.jatekvilag.hu/

Cégünk, a Felfújható Játékvilág Kft, 1996 óta gyárt, forgalmaz és üzemeltet különböző felfújható játékokat és reklámtermékeket. Kínálatunkban helyet kapnak a különböző, méltán népszerű animációs tevékenységek is. A programok levezetését szakképzett és tapasztalt animátor csapatunk végzi. Játékmestereink nem egyszerűen csak vezetik és felügyelik a játékot, hanem tudásuk és tapasztalatuk segítségével aktivizálják a résztvevőket és ezzel maradandó élményt nyújtanak számukra.

Játékvilág
Ugrálóvár bérlés
http://www.ugralovarjaszbereny.hu

A tökéletes születésnapi buli elengedhetetlen kelléke az ugrálóvár. Szervezz olyan szülinapi partit, amire még felnőtt korában is emlékezni fog! Az "át-ugrálóvárazott" nap után gyermekednek nem kell esti mese, úgy fog elaludni mint egy kis angyal. Látogass el szülinapi ugrálóvár kölcsönzőnk oldalára, és válaszd ki a szülinaposnak megfelelő méretű ugrálóvárat! Ha szeretnél VIP Club tag lenni, csatlakozz a Happy Kids Clubhoz, hogy különböző kedvezményekhez, ajándékokhoz juthass, illetve hogy elsőként értesülj minden újdonságról és akcióról!

Ugrálóvár bérlés
Légvárak és népi játékok a Bakonyból
http://www.legvarak.hu/

Szeretne egy emlékezetes rendezvényt, vagy falunapot? Szeretné ha az eseményen a gyerekek kitörő örömmel vennének részt? Akkor örvendeztesse meg Őket az általunk nyújtott szolgáltatásokkal! Vállaljuk légvárak, óriáscsúszdák, elektromos kisautók és népi játékok bérbeadását és Lufifújást héliummal. A légvárainkat a kért időpontra a helyszínre szállítjuk, felállítjuk. Ezt követően igény szerint a bérlő rendelkezésére bocsátjuk, vagy vállaljuk szakszerű üzemeltetését.

Légvárak és népi játékok a Bakonyból
Hunballoon
http://www.hunballoon.com/

Cégünk 2005 óta foglalkozik felfújható és szórakoztató rendezvénykellékek bérbeadásával és üzemeltetésével. Folyamatosan bővülő játékparkunknak és profi háttércsapatunknak köszönhetően napjainkra meghatározó piaci szereplővé léptünk elő ezen a területen. Az elmúlt években nem csak gyermekeknek szereztünk felejthetetlen pillanatokat, de a felnőttekből is kihoztuk az örök gyereket...

Hunballoon
Óriáscsúszda
http://www.oriascsuszda.hu/

Szórakozási lehetőség gyermekeknek, felnőtteknek! Rendezvényekre, partikra rendelhetők, vagy bérbe vehető szórakoztató eszközök. Óriáscsúszda, akadálypálya, ugrálóvár, boksz ring, kisautók, festőgép...

Óriáscsúszda
Légvárpark
http://legvarpark.hu/

Szeretné színesebbé, szórakoztatóbbá tenni rendezvényeit, ahol minden korosztály jól érzi magát? Ha igen, akkor nálunk megtalálja a megfelelő felfújható játékokat hozzá. Minden évben bővülő játékparkunk nemcsak a gyerekeknek kínál izgalmas időtöltést, felhőtlen kikapcsolódást hanem az extrém és ügyességi játékokat kedvelő felnőtteknek is.

Légvárpark
Trim Játéktár
http://www.trim.hu/berelheto-jatekok.html

Trim Játéktár - Bérelhető játékok: légvár, ugráló, csúszda, mászófal, sport játékok, népies játékok, szimulátorok, felfújható játékok.

Trim Játéktár
Légvár és trambulin kölcsönzés
http://eurobungee.hu

Az Eurobungee szórakoztató játékokkal áll a rendezvényvendégek elfoglalására, mint a légvár, vagy a trambulin. De tudunk szolgálni rodeóbikával és Eurobungeeval is.

Légvár és trambulin kölcsönzés
Hirdetések
Oldal leírása
gyerekzsur.wyw.hu: Gyerekzsúr szervezés, játékok, programok, gyerekzsúrra, Szülinapi, névnapi zsúr, születésnapi meghívó, házibuli, gyerekzsúr kellékek, torta, tortarendelés.
Gyűjteményünkben 160 válogatott gyerekzsúr témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 160 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 36614